Костянтин Олександрович Гусев «Общественный деятель», «Шахрай-правовик» співпрацює з ДНР!

УВАГА ВСІМ!!! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!

«Шахрай-правовик» співпрацює з ДНР!!!!

      Костянтин Олександрович Гусев «Общественный деятель», 1982 року народження з Донецька.  Закінчив Донецький національный технічний університет, економічний факультет.

    Член Всеукраїнської  партії духовності і патріотизму. І знову виникає питання, якого? Цю партію на початку 2000-х створив ректор Інституту інформатики і штучного інтелекту ДонНТУ Анатолій Шевченко. Цю ж людину вказували гетьманом всеукраїнської громадської організації «Українське реєстрове козацтво». Втім у минулому А.Шевченко був підполковником КДБ СРСР і полковником СБУ. Вочевидь партія є псевдопатріотичною і, зважаючи на «Донецький акцент»,  існують і підтримуються тісні зв’язки з ДНР!!

Гусев — «Сепаратист — шахрай», представляється адвокатом, вказує, що у 2014 – склав кваліфікаційний  іспит за кваліфікацією адвокат,  Київської міської кваліфікаційно- дисціплинарної комісії адвокатури  Національної Асоціації Адвокатів України. Адвокат. Фахівець в галузі фінансового права.

 В реєстрі адвокатів України, не зареєстрований.

       Може навчити, як не платити банку, як втекти від відповідальності, на прикладі ТОВ «ПКФ РЕККОМ».  Гусев був одним з засновників ТОВ «ПКФ РЕККОМ», код 33756367 та ТОВ «Принт-сервіс», код 33792892. У 2011 році Донецький суд постановив стягнути з фірми " ПКФ Рекком" 3 мільйони 226 тисяч, з урахуванням пені та інфляційних на користь  «Промінвестбанку». Однак  за рік фірму «ПКФ Рекком» суд визнав банкрутом. До цього часу вимоги «Промінвестбанку», з урахуванням пені, зросли до 6 мільйонів 611 тисяч гривень.

До речі, директором ТОВ «ПКФ РЕККОМ», код 33756367 та ТОВ «Принт-сервіс», код 33792892 у 2007-09 р. був «народний губернатор»Павло Юрійович Губарєв!!! Загалом  донецькі компанії «Центр комерційної безпеки» та ТОВ «ПКФ Рекком», де працював Губарєв, ошукали  «Промінвестбанк», майже на 23 мільйони гривень. Отже, одним із безпосередніх  керівників  "народного губернатора" Губарєва був в свій час саме Гусєв, якій до сьогодні підтримує з ним тісний зв’язок.

УВАГА!!!! На сторінці Фейсбук даного «Общественного деятеля» (з 29 вересня 2015 року приступив до виконання обов'язків голови  Президії Громадської організації «Народна Україна»), розміщено  наступну інформацію:

Шановні учасники групи!
Громадська організація «Народна Україна» продовжує діяльність в сфері протидії та запобігання незаконних дій у банківському секторі та впродовж реалізації процедури виведення банків з ринку, а також приймає активну участь у захисті прав та інтересів громадян, постраждалих від дій проблемних банків. Для поліпшення комунікації, а також налагодження подальшої взаємної співпраці ми створили в ФБ групи по кожній проблемній банківській установі.
(+38 044 288-07-53, +38 098 704-15-77, +38 099 462-48-65, Тільки разом, об'єднавши спільні зусилля, ми зможемо домогтись правди та встановити справедливість!

Гусев Костянтин Олександрович    Ця людина точно знає на власній практиці, як підривати банківську систему України!     (самопроголошений адвокат, самопроголошеної ДНР)

Зв’язок з «сепаратистами»  Гусєв підтримує і досі, представляє та відстоює  інтереси «Колишніх Донецьких» у різних інстанціях.

   При цьому слід зазначити, що незважаючи на таке минуле, Гусев зараз знаходиться  в місті Києві та «вирішує» питання з чиновниками та суддями всіх рівнів щодо легалізації та повернення із ряду банківських установ раніше незаконно присвоєних та викрадених коштів колишньою «Бандою» наближених до «Сім’ї» Президента-утікача,  для дестабілізації  ситуації в місті Києві та фінансуванні тероризму для самопроголошеної «ДНР».  На різноманітних форумах і в  соцмережах висловлює своє невдоволення «Майданом», «Хунтою», владою України взагалі. Систематично опубліковує в соцмережах коментарі та матеріали                                                          російських сайтів, щодо злочинних дій Президента П.Порошенко, Уряду, та Голови Нацбанку Гонтаревої (з такими матеріалами та коментарями Гусева можна ознайомитись на його сторінках в Facebook,VK, Одноклассники та на сторінці ГО «Народна Україна»  у  Facebook).

    В приватних розмовах Гусев К.А. постійно агітує за ДНР та розповідає про Донецьк, як звільнене, а не окуповане місто України.

    На сході нашої Держави – війна. Гинуть люди. А тим часом «деякі»  самозванці «адвокати» пропагують ідеї сепаратизму, підтримують “діячів” так званих ДНР та ЛНР, які зазіхають на територіальну цілісність нашої держави.  

    Тому негайно слід розширити законодавче поле та надати можливість боротися з подібними зрадниками держави не тільки ЗСУ та правоохоронним органам, а й свідомим громадянам України.

 

З повагою,

Колодюк Олег

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте